BG ENBG
 
 
 

Greenbank Group

Базирана в Дербишир, Великобритания, Greenbank е световен лидер в разработването на решения за продукти и услуги при тежкото машиностроене в енергетика, добиване на въглища, работа с цимент, стомана, хартия, стъкло и минерална обработка. Имат производствени или административни съоръжения в Обединеното кралство, Чехия, Китай и Индия

Greenbank доставя специализирани продукти и услуги за тежката промишленост. Те имат постоянна стратегия за усъвършенстване, прогрес и разработване на продукти, които са подкрепени от повече от 50 години опит в индустрията и познания за изискванията на клиентите.

Сформирана в началото на 20-те години на 20 век, организацията, каквато е днес, се оформя в средата на 50-те години. Оттогава Greenbank е световен лидер в проектирането, производството и прилагането на абразивни и химически устойчиви продукти. Благодарение на тяхното познание е удължен експлоатационния срок на промишлените съоръжения в целия свят, осигурявайки повишена ефективност и съкращавайки времето за ремонт, което от своя страна създава всички предимства, свързани с икономията на разходи, висококачествен инженеринг и превантивна поддръжка.