BG ENBG
 
 
 
Начало / Приложения / Вземане на проби / Пpодукти за проба  

Продукти за проба

 

Клетъчни семплери за течностиКлетъчните семплери за суров петрол, течен и газообразен водовъглерод са проектирани за монтаж на байпас, затворени линии за качество и анализ. Поддръжка и подмяната на уплътненията могат да бъдат изпълнени без премахване на семплера от затворената линия. Установен е като един от ключовите инструменти в процеса на вземане на проби за прехвърляне на собственост и оценка на качеството.  

Приемници за пробиПълен набор от приемници за проби, които са проектирани да съхраняват извлечените проби от течности и газообразен водовъглерод за анализ. Предлагат се приемници за високи и ниски RVP продукти. PR серията няма мъртъв обем и включва манометър, предпазен клапан и място за митнически печат. PR серията има цялостна система от тръби и свързващи се конектори, които се използва с MS-53 лабораторен смесител, за да се осигури хомогенност на образците за анализ.
 

Контролни системиКонтролери за образци за безопасна или рискова зона, в съответствие с ISO, API и IP, се характеризират с опростен и интуитивен потребителски интерфейс и включват всички необходими функции за съответствие със стандартите за вземане на проби.